PR en Marketing van jouw praktijk

Compacte, betaalbare en succesvolle marketing en PR voor praktijken en kleine ondernemingen.

 

In deze tijd waarin steeds meer ziektekostenverzekeringen het af laten weten is het des te belangrijker om jouw praktijk te promoten.

Jezelf als succesvolle praktijk of kleinere onderneming in de markt zetten en de aandacht vasthouden van de doelgroep lijkt een dure tijdrovende ingewikkelde bezigheid. Maar met een goede basis en een set van uitgebalanceerde middelen die passen bij jouw manier van zijn, werken en communiceren is het een stuk minder ingewikkeld en tijdrovend dan je aanvankelijk zou denken. En…. je kunt veel zelf.

Belangrijk is dat je weet wie je bent, waar je voor staat (en dat anderen dat ook begrijpen) en hoe je dat op een consistente manier overbrengt. Hoe communiceer je helder met je doelgroep en hoe komen ze met regelmaat naar jou terug? Waar vind je nieuwe klanten? Hoe maak je de voor jou meest succesvolle mix passend binnen jouw budget, kunde, tijd en creativiteit?

Natuurlijk wordt in deze cursus ook aandacht besteed aan de wirwar van middelen die je kunt inzetten om je bedrijf te laten zien: websites, off- en online media, adverteren, vlogs en blogs, netwerken, congressen, beurzen etc.

We gaan in deze cursus aan de slag op basis van theorie, praktijkvoorbeelden en opdrachten.

Inschrijving open

Te behalen studiepunten   49 SBU , 2 EC 

De cursus is KTNO geaccrediteerd en BATC, NVST en CAT erkend.